tisdag 15 juni 2010

Full rulle

Selma framför Renströmska (vi ska bo bakom buskaget till höger).

Vi har avverkat ytterligare någon galen budgivning. Sista huset gick upp mer än en miljon. Knäppt! Vid sidan av husletandet seglade ett alternativ upp. Det började som en kul tanke och blev snart allt mer intressant. Till slut var vi helsålda på en radhusliknande lägenhet i Renströmska villan. Det är ett gammalt sanatorium som stått tomt i några och nu görs om till lägenheter. Vi tror att det passar oss perfekt.

Nu är vi är helt slutkörda. Förra veckan röjde vi och fixade i lägenheten inför fotograferingen. På tisdagen skulle det fotas. Men då regnade det rejält. Eftersom vår lägenhet har stora fönster med fin utsikt gör det stor skillnad om vädret är kasst. Vi fick hålla lägenheten i topptrim ytterligare tre dagar tills vädret var bättre. Det var inte lätt med en Selma som klättrar, drar fram och sölar ned.

Idag har jag varit på jobbintervju inför ett nytt uppdrag när jag börjar arbeta igen efter hösten. Det gick bra. Dessutom har vi haft en hel del bollande fram och tillbaka angående kök och badrum i nya radhuset. Delikata problem kanske, men det är svårt att fokusera när vi samtidigt oroar oss för försäljningen. Vi håller även på att ordna med förskoleplats till Selma i höst. Hur skulle vi hinna med allt om jag inte varit föräldraledig nu?

Här ska vi bo.

måndag 7 juni 2010

Storstädning pågår

Vi röjer på som bara den i lägenheten. Imorgon är det dags för fotografering. Jodå, vi ska flytta. Det blir ingen egen trädgård, vi får hålla tillgodo med parken. Usch för lägenhetsförsäljning. Jag är så nervös.

Selma testar de stora gräsytorna.

tisdag 1 juni 2010

God morgon

05.50 hade Selma sovit klart. Dags att gå upp och leka vidare. Jäsp, säger jag.