skip to main
|
skip to sidebar
torsdag 12 januari 2012
Dagens skörd på bakbordet
Jag förstår varför det är populärt att baka surdegsbröd. Det är både enkelt och roligt, men framför allt väldigt gott. Selma tycker mycket att både baka och äta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Länkar
lillasyster Gräddnos
JennyPenny
Erika i Frankrike
Arkiv
►
2014
(4)
►
september
(2)
►
augusti
(1)
►
juni
(1)
►
2013
(16)
►
november
(2)
►
oktober
(1)
►
juni
(2)
►
maj
(2)
►
april
(2)
►
mars
(1)
►
februari
(4)
►
januari
(2)
▼
2012
(59)
►
december
(2)
►
november
(4)
►
oktober
(7)
►
september
(5)
►
augusti
(5)
►
juli
(5)
►
juni
(3)
►
maj
(4)
►
april
(3)
►
mars
(3)
►
februari
(7)
▼
januari
(11)
Omstart
Chokladsnittar, mjölkfria så klart!
Host och prosit
Som ett brev på posten
Låt mig presentera...
Den stora skräcken
Så var 2011
Dagens skörd på bakbordet
Det funkade ju på lillebror
Tage 5 månader
Trött
►
2011
(45)
►
december
(5)
►
november
(5)
►
oktober
(1)
►
september
(3)
►
augusti
(2)
►
juli
(2)
►
juni
(8)
►
maj
(7)
►
april
(4)
►
mars
(4)
►
februari
(3)
►
januari
(1)
►
2010
(59)
►
december
(1)
►
november
(5)
►
oktober
(3)
►
september
(5)
►
augusti
(4)
►
juli
(1)
►
juni
(3)
►
maj
(5)
►
april
(7)
►
mars
(4)
►
februari
(11)
►
januari
(10)
►
2009
(124)
►
december
(8)
►
november
(11)
►
oktober
(15)
►
september
(8)
►
augusti
(10)
►
juli
(8)
►
juni
(6)
►
maj
(8)
►
april
(9)
►
mars
(15)
►
februari
(13)
►
januari
(13)
►
2008
(155)
►
december
(14)
►
november
(14)
►
oktober
(14)
►
september
(16)
►
augusti
(7)
►
juli
(18)
►
juni
(6)
►
maj
(6)
►
april
(13)
►
mars
(18)
►
februari
(8)
►
januari
(21)
►
2007
(136)
►
december
(9)
►
november
(16)
►
oktober
(5)
►
september
(11)
►
augusti
(10)
►
juli
(7)
►
juni
(9)
►
maj
(8)
►
april
(11)
►
mars
(21)
►
februari
(28)
►
januari
(1)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar