tisdag 29 juli 2008

Deckarsommar

Så fort man träffar på någon nu pratas det om vädret. -Vilken hetta! -Luften står still, det går inte att sova. Det känns som om vi är i en sommardeckare. Den tunga värmen låg som ett lock över staden. Människorna försökte svalka sig så gott det gick. På spårvagnen lös paniken i ögonen när hettan var som värst...

Förra veckan var vi i Sälen på 5-dagars. Det var varmt där också. Jag sprang en öppen bana två dagar, Johnny Rocker också. Vi möttes faktiskt passande nog en gång. Jag blev väldigt sugen på att springa vanlig klass och tävla mot de andra tjejerna. Kanske nästa år.

Vi bodde i en stuga med mamma och pappa, lillasyster och lille Bus samt morbror Händing. Lille Bus stod för underhållningen med handklappning, söta leenden och ståträning.

Sedan vi kom hem har vi varit ute med båten ett par gånger. Det är enda sättet att komma undan värmen nu. Tyvärr måste man betala med rödbrända fötter. Nu är vi grymma på att lägga till vid en liten ö. Dags att ta med vänner och visa upp färdigheterna.

Inga kommentarer: