lördag 20 juni 2009

Selma 4 månader

Selma 4 månader: Selma rullar! Första gången var för en dryg vecka sedan. Hon låg på rygg på golvet, sedan på sidan och nästa gång jag tittade dit låg hon på mage. Sedan rullade hon kanske tio gånger under kvällen. Efter ett uppehåll på en vecka rullar hon nu varje dag. Hon ligger gärna på mage och lyfter huvudet högre för varje dag. Hon gör också "armhävningar", ser så kul ut.

Selma tar tag i allt som kommer i hennes väg, med en eller båda händerna. Sedan ska det in i munnen. Favoritleksaken är en svart skallra i trä (present från lillasyster med familj). Vi tycker oss ana att hon använder vänsterhanden lite oftare. Kanske ytterligare en lefties i familjen.

Vi har inte sett så mycket av Selmas tunga tidigare. Men nu verkar hon ha hittat den. Hon tycker om att räcka ut tungan.

Vi har smygstartat med smakisar. En tesked mosad potatis. Det är inte så populärt ännu. Selma spottar och grimaserar. När det är smakisdags sitter hon i sin egen stol. Det blir allt stadigare. Nu har vi börjat med 68-kläderna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad mycket som har hänt! Hon lir så stor, moster hänger inte med.
Kram Sofia

Ylva E sa...

Lilla Selma är verkligen en söt liten pärla! :) Men någon som däremot är SKITSNYGG är ju du, Lisa! Det riktigt lyser om dig, du är så fin!

Allt gott,
Ylva

Lisa sa...

Kul att vi hann ses häromdagen lillsyrran.

Ylva: Tack! You made my day.