söndag 19 augusti 2012

Ettåringen Tage

Tage trivs bäst utomhus.
Vår lille kille är nu ett år, och promenerar glatt omkring här hemma. Han tappar balansen ibland och kryper allt mer sällan. Tage verkar bli lika förtjust i att klättra som storasyster. Han vill gärna klättra i trappor och älskar att ta sig upp på saker.

Tage är en riktig myskille. Han kan gärna sitta still i någons knä och ta det lugnt ett tag. Nu vaknar han oftast 06.00. Men då kan han somna om, om man ligger och kramas i soffan. Guld värt! Han myser och kramas ofta med sina och Selma gossedjur. Ser han en kudde på golvet dyker han ned i den.

En liten promenad i gräset.
Då Tage traskar omkring här hemma vill han gärna ha någon pryl att hålla i, oftast en tandborste eller fjärrkontroll. Han tycker om att ta isär lego bläddra i böcker och att bygga små torn. Tage är väldigt förtjust i Selma. Nu kan de leka en längre stund tillsammans, och skrattar gott tillsammans.

Tage är fortsatt förtjust i all mat. Nu har han storlek 86. När man klär på Tage en tröja och han håller något i handen, hjälper han till och byter hand. Han sover gott om natten.

Inga kommentarer: