måndag 21 maj 2007

Långhelg med cykeltävling

Denna långhelgen gick snabbt.

I torsdags fick Johnny Rocker ett spel över att vi hade sådan oordning hemma. Ja, det såg inget vidare ut. Vi körde ett snabbt race, och fick undan det värsta. Nu är jag sugen på att göra riktigt fint. Sedan åkte vi en sväng för att kika på soffor. Det finns mycket snyggt och mycket dyrt. Vi hade tur som snubblade över det sista exet av en snygg och prisnedsatt soffa på Svenska hem. Den köpte vi på studs! På eftermiddagen kom Johnny Rockers pappa på besök med blomma och fina kristallglas till Johnny Rocker.

Resten av helgen susade snabbt förbi. Vi var i Backamo på 3-dagars cykeltävling. Det var en trevlig och publikvänlig tävling. Kul att det gick så bra för mölndalscyklisterna! Det skördades fina resultat bland både ungdomar och äldre. Skalman var mäkta stolt över sin nya Columbus tempocykel.

Eftersom tävlingen gick i mina hemtrakter passade lillasyster med make, samt mamma och pappa på att ansluta i hejandet på tempoetappen. Lördagskvällen avslutades med middag hos mamma och pappa. Jag och Johnny Rocker passade på att sova över till söndagen.

Mina föräldrar blev nog cykelbitna. De kom förbi på tävlingen på söndagen också. Då var det dags för linjeloppet. Johnny Rocker och de andra seniorerna körde ihop med eliten. Det gick bra det också. Samtidigt körde damelit, juniorer, samt H30/H40. Ett varv på linjebanan tog ungefär en halvtimme. Så det gick inte lång tid emellan alla klungor och klasser som passerade. Trevligt för publiken!

Förutom all tid på cykeltävlingen har vi hunnit med att se slut på hela säsong 3 av the Wire. Nu blir det en lång väntan tills fyran släpps. Dessutom har vi tittat på några etapper av Girot. Till min stora glädje har Petacchi tagit två spurter hittills. Tjoho! Snart blir det mer berg, då ska Cunego sätta de andra på plats.

Inga kommentarer: