fredag 30 september 2011

Tage 2 månader


Idag blir Tage 2 månader. Han är nu mycket mer med i blicken. Tage tittar sig intresserat omkring och tycker när man pratar och skojar med honom. Han skrattar och jollrar.

Tage sover rätt så bra på natten. Han äter ett par gånger. De senaste veckorna har han varit tät i näsan och blir då ledsen på natten när han inte får luft. Tage är mer stabil i nacken, men behöver fortfarande stöd. När han ligger på mage kan han lyfta huvudet lite och vrida till andra sidan. Men han blir snabbt trött och ledsen.

Han växer vidare både på längden och bredden. Nu använder vi mestadels storlek 68.

(Selma 2 månader)

måndag 26 september 2011

Göteborgsvarvet 2012, 33 veckor kvar


Det är en sak att ha gravidkläder när man är gravid, men nu åtta veckor senare är det inte lika kul. Nu vill jag komma i form så att jag kan slänga gravidbrallorna all världens väg. Göteborgsvarvet närmar sig. Om jag ska nå mitt mål, att slå lillasysters tid från förra året (2.09), är det dags att börja röra på sig.

Status

Vikt: 71,5 - 73 kg.
Känsla: Tung, trött och stor.
Träning: Nope. Några barnvagnspromenader.

Mål
Mitt första mål är att komma igång med två pass i veckan. Ett löppass i veckan med barnvagn och ett löppass utan vagn på helgen. Till en början får jag gå och lunka, bara jag tar mig runt.

måndag 5 september 2011

Vi bakar bullar

Idag skulle vi gått till Öppna förskolan i Skatås (utomhus). Men regnrusket gjorde att vi lade om planen. Det fick bli bullbak istället! Selma tycker om att baka.

Selma har hand om den lilla degen.

Första plåten klar.