måndag 8 september 2008

Idag hämtar vi nyckeln och imorgon flyttar vi in

Vi har packat hela helgen. Nu är lägenheten full med flyttlådor och dammråttor som glatt leker yran när vi springer fram och tillbaka. Åh, det ska bli så skönt att vara färdigflyttade, för den här gången. Vi noterar glatt att vi har minskat antal flyttkartonger för varje flytt. Jag är trött på prylar!

I morse träffade vi världens bästa bankman, Ernie. Han fixar och har koll på allt. Som vanligt blev vi kvar rätt länge. Ernie och hans fru har precis flyttat in i lägenheten över oss. De har planerat allt (precis allt) in i minsta detalj. Ett axplock:

-Bästa kastrullerna till induktionshällen.
-Ett excelblad med jämförelse mellan alla telefonileverantörer med alla kostnader samt olika senarior över telefonerande under en månad.
-Hur man till max utnyttjar förvaringsutrymmet i klädkammaren genom att montera upp rätt delar i ett Elfa-system. Och vilken skjutdörrsgarderob som passar bäst om mer klädförvaring behövs.

När vi har flyttat in är vi inbjudna att få titta på deras klädkammare (som vi tänker kopiera) och låna verktyg. Snacka om bankservice!

Ernie tipsade om att vi nog skulle kunna få hämta ut nyckeln redan idag, eftersom vi betalde idag. Och visst var det så. I eftermiddag åker vi och hämtar nyckeln och ikväll smygstartar vi flytten. Härligt!

Inga kommentarer: