tisdag 15 januari 2008

Jag rasar

Shit, vilken kass idrottsgala. Peter Settman var väl allmänt småroligt som programledare. Men vem tusan hade bokat in underhållingen, vilket b-lag. Gäsp, vad tråkigt. Ett karaokemedley med LaGaylia, Babben, Bosse Parnevik ett pinsamt juck-nummer med Johan Rehborg, en galen operasångerska, så tråkiga the real group och något slags tjosan hejsan-nummer med Karl Dyall och kompis.

Inga artister som faktiskt är aktuella. Eller var det den "spännande" duon Carola och Andreas Johnson? Varför får hon vara med på alla galor? Är det någon som gillar henne? Schyst gratisreklam inför melodifestivalen iaf. Jag tippar på flopp i melodifestivalen.

Det värsta var ändå Claes Malmbergs nummer. Varför är det ok att spotta på cykelsporten om och om igen? Känns de andra idrotterna mer rena då? Det är så tröttsamt att cyklingen ska få bära hundhuvudet. Och nej, det är inte roligt bara för att man är fet i tighta kläder. Jag rasar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Word!

Anonym sa...

Oj oj oj vilka heta känslor! Dom var väl tvugna att ta in c-kändisarna för att ge dom lite pr, annar får dom väl gå i pension snart. Håller med om flopp i melodifestivalen.

Lisa sa...

*ler* Jag tycker om att rasa.