måndag 16 februari 2009

Så blev 2-3 dagar till en vecka

Bra nyheter: Jag är öppen en halv centimeter.

Dåliga nyheter: Jag hade fattat fel, det är inte dags för igångsättning i veckan. Först på måndag blir det igångsättning. En vecka kvar.

Usch, det gjorde rätt ont när dagens läkare kände på livmodertappen. På onsdag ska jag tillbaka för hinnsvepning, vilket förhoppningsvis kan sätta igång kalaset. Hoppas att det inte gör mycket ondare än dagens behandling.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag slår vad om att torsdag den 19.e är stora dagen. Jag sätter en hummer på det...

Kram Helejna

Anonym sa...

Seg liten krake det där, vad månne bliva av odjuret? Kanske tillbakabildas den och så kissar du ut en ärta lagom till midsommar. Vem vet?
Puss och lycka till!!

Anonym sa...

Jag skall låta Lisa berätta, men jag kan väl avslöja så mycket att någon ärta blev det inte (även om jag ett tag innerligt hoppades på det alternativet).

På onsdagskvällen krystade Lisa fram en 5130 g tung och 53 cm lång tjej! Alla mår bra och tösabiten har klarat alla tester med bravur.

/Lätt chockad pappa Fredric

Anonym sa...

Världens bästa Lisa och Fredric GRATTIS!!! Efter en alldeles för lång resa har ni nu kommit i mål, visst är det underbart? Och läskigt. Och roligt. Och hemskt. Och... ja ni vet ju själva.
Dessutom är onsdagar extra bra för barnafödande, båda mina är födda på en onsdag.
Pussar och kramar i massor från alla i familjen!

erika sa...

Stort grattis till er alla tre! Åh vilka härliga nyheter! :-) Jag har kollat in här och varje dag och räknat dagar och tänkt...5 dagar utan inlägg; näe, det måste betyda bebis!

Bamsekramar till hela familjen (passar på att skicka en till kusin, moster, och morbror också!)

Anonym sa...

Och jag vill också ställa mig i gratulationskön, med speciell hälsning till den lilla nya och hennes föräldrar men även övriga närstående

Anonym sa...

GRATTIS Lisa och Fredric...Nu kommer livet aldrig mer igen att bli detsamma...härligt!!! En riktig tungviktare, bra kämpat Lisa... Nu är bara frågan, vad ska lilltjejen heta??? Nyfiken som man är... Kram kram Fam. Danielsson (Nefeli, Malin och Mattias)