torsdag 16 oktober 2008

Den vilda jakten på barnvagnen

Vi har sedan en tid bestämt oss för en Bugaboo. Vi har funderat på att beställa på nätet, vilket är hyffsat billigare. Men vi vill gärna titta på de olika färgerna i verkligheten, och köper gärna i en trevlig butik. Problemet är att vi inte hittar någon trevlig butik.

Igår åkte vi till Storken i Linné. Jag tänkte att de har säkert det senaste och är lagom hippa. Icke! Två snurrjönsar (förmodligen far och son) försökte montera ihop barnvagnar helt utan framgång. De hade inga färgprover och visste i princip ingenting. Fru Jöns var inte bättre hon, gled omkring i ett astmaframkallande parfym-moln och hänvisade till Internet. Jo, tack för hjälpen. Men då kan vi ju lika gärna köpa på nätet också.

Vi lovade oss själva att aldrig gå dit igen och åkte vidare till Babyproffsen i Sisjön. Vi stod länge och drog i den Bugaboon de hade inne. Men ingen av alla lediga expiditer förstod att vi ville ha hjälp. När jag gick fram till en av dem och sade att vi tittar på barnvagnar fick jag till svar: -Jasså? -Eh, ja vi vill gärna ha hjälp alltså. Men det var inte heller mycket till hjälp. De hade visserligen några färgprover men visste betydligt mindre än vi efter någon timmes googlande.

Det känns meningslöst att handa barnvagn dyrare i butik när hjälpen är obefintlig. Idag lägger vi vårt hopp till Babyproffsen på Backaplan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej malin d här...sofias svägerska... rekommenderar "kära barn" i uddevalla. De säljer bugaboo och är jätte serviceminded...speciellt en tjej i butiken som heter Malin - ljushårig!!! mvh Malin

Anonym sa...

Kul att du hittat hit! Tack för tipset. Kommer ihåg att du har pratat om den affären förut också. Det får nog bli en utflykt till Uddevalla.